Hollands Welgaren boeklancering

this post is about the book launch of my new Dutch knitting and crochet book Hollands Welgaren, therefore written in Dutch.

Volgende week is het zover: de lancering van mijn nieuwe boek Hollands Welgaren op zaterdag 28 november van 13.00 tot 16.00 uur bij het Wolplein inspiratie centrum. En jij bent van harte uitgenodigd!

Het belooft een heerlijke middag te worden met heerlijke taarten naar recept uit het boek, alle projecten zijn aanwezig om te bekijken en aan te raken, je kunt je boek laten signeren door mij en er zijn goed gevulde goodie bags voor de eersten die het boek meenemen. Je komt toch ook?

Lees meer details en bekijk een sneak preview van een paar projecten op de blog van Wolplein. Mocht je er niet bij kunnen zijn volgende week, je kunt Hollands Welgaren ook online reserveren zodat je als een van de eersten je boek in huis hebt, op tijd voor Sinterklaasavond bijvoorbeeld…

Een heel goed weekend en tot volgende week!

November 20, 2015 2 comments

2 comments on “Hollands Welgaren boeklancering”

  1. petra van duijn says:

    gefeliciteerd Maaike met je nieuwe boek helaas moet ik werken……
    ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad bij het Wolplein.
    groetjes en xx Petra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>