Puur Haken Goes Local Update

This Puur Haken Goes Local Update is in Dutch, due to the local aspect of this blog post.

Vorige week vrijdagavond werd ik uitgenodigd om mijn boek Puur Haken te presenteren op de ladies night in boekhandel van de Moosdijk in Nuenen. Er was live gitaarmuziek, er werden sierraden verkocht, de breiclub zat gezellig te breien en kletsen. Ken je trouwens dit initiatief Samen Breien? Ik ga me er eens in verdiepen, het ziet er op het eerste gezicht erg goed uit. Op vrijdag waren ook de mooie garens van het Breicafé uit Stiphout in de boekwinkel aanwezig. Kortom, een winkel vol gezelligheid! Mocht je in de buurt wonen of langskomen, deze winkel heeft echt alles op het gebied van handwerken. Als het in een boek staat, dan kun je het hier vinden. Ik moest me enorm inhouden om niet met stapels boeken naar buiten te lopen…

Afgelopen zaterdag organiseerden Jayne en ik een herhaling van de succesvolle en uitverkochte workshop ‘recycle haken met Puur Haken’ in haar prachtige winkel De Zinkenviool. De groep haaksters ging enthousiast aan de slag met (zelf geknipt) t-shirt garen en drie uur later lag de tafel vol vloerkleden, dekens en kussens in aanbouw of zelfs al af. Geweldig toch, wat je al kletsend en chocolade truffel-etend kunt bereiken in een paar uur? Er blijft animo voor de workshop, dus er is grote kans dat er nog een herhaling komt in 2015. Enorm bedankt voor weer een heerlijke middag, Jayne en de haak-sterren!

En dit zijn dan de laatste dagen van de officiële Puur Haken Goes Local tour:

  • Woensdagavond 26 november vanaf 18.30 uur in Oirschot bij Boon & Blad, de winkel waar alle prachtige serviezen uit mijn boek vandaan komen. Lekkernijen voor de feestdagen, koekjes van de razend populaire Scarlet Bakes in de winkel… Als je in Brabant woont mag je dit heerlijke avondje niet missen! Ook ‘t Bint en Wonen En Zo zijn open morgenavond.
  • Zaterdagmiddag 29 november van 12 tot 15 uur in Driebergen bij Trollenwol, een prachtige garenwinkel die een heuse sjaaltjes-drie-daagse houdt! En wie haakt of breit er niet graag sjaals? Juist ja, wij allemaal. Dus kom gezellig langs op donderdag, vrijdag, of op zaterdag als ik er ook ben, en haak of brei lekker aan een nieuwe sjaal, kies nieuwe kleuren en geniet van gratis patronen. Ik ben er om jouw haakvragen te beantwoorden en jouw exemplaar van Puur Haken te signeren.

 

November 25, 2014 0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>